FAQ

Wat is de verzendtijd?
Onze verzendtijd is tussen de 3 en 10 dagen.
Omdat wij een opstartende webshop zijn moeten wij soms de orders van lagere waarde een paar dagen opsparen, om onze inkopen te bundelen. Door dit te doen, kunnen wij onze lage prijzen behouden. Wel zullen wij altijd ons best doen om de pakketjes zo snel als mogelijk te versturen wanneer de artikelen bij ons binnen zijn. Soms wisselen wij ook van vervoerder om er voor te zorgen dat u het pakket sneller binnen zult krijgen.

Kan ik mijn bestelling afhalen?
Afhalen van een bestelling kan soms op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op (dan kunnen wij ook een coupon code geven waarmee de verzendkosten komen te vervallen). Wij zijn gevestigd in Markelo.

Ik heb een technische vraag
Wij hebben ook ontzettend veel technische kennis in huis. Dus als u een technische vraag heeft die snel beantwoord kan worden kunt u ons een Whatsapp bericht sturen of even bellen.

Ik twijfel of mijn onderdeel juist is
Als u twijfelt of een onderdeel geschikt is voor uw brommer, motor of toepassing adviseren wij u graag voor u bestelt. U kunt ons bellen of een whatsapp bericht sturen.

Mijn bestelling is niet juist of er is iets mis met mijn bestelling
Wij doen altijd ons best om problemen te voorkomen. Daarom kan het voorkomen dat wij u bellen om te bevestigen of het klopt wat u besteld heeft. Maar ook wij zijn mensen en kunnen fouten maken. Mocht dit gebeuren neemt u dan contact met ons op.

Doen jullie ook aan brievenbus pakketjes?
Wanneer het blijkt dat uw bestelde artikelen door de brievenbus passen dan zullen wij hier een brievenbus pakketje van maken. U zult dan ook het verschil in verzendkosten geretourneerd krijgen.

Heeft u een andere vraag? Dan mag u ons altijd bellen, whatsappen of mailen.

Contact gegevens:
Whatsapp en telefoonnummer: 06 – 302 40 665
E-mail: info@4strokemadness.com