Welkom

Welkom bij onze webshop!

Zoals u kunt zien zijn wij druk bezig met de website opbouwen en de webshop te vullen. Lang niet alles wat wij kunnen leveren staat nog op de site. Zoekt u iets wat er nog niet op staat, stuur ons even een berichtje via WhatsApp (06 302 40 665) of een e-mail (info@4strokemadness.com). Wij streven er naar de voordeligste te zijn in Nederland. 

Wij zijn gevestigd in Nederland en leveren leuke onderdelen voor mini 4 takt brommers en motorfietsen. Normaal versturen wij over bijna heel de wereld in overleg, maar vanwege de huidige corona situatie zal dit lastiger worden.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dus bent u tevreden, vertel het door! Mocht u een klacht hebben dan horen wij het graag om tot een goede oplossing te komen. Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf ook behandeld zouden willen worden.

Wij zitten al sinds 2007 in de mini 4takt. Jordy is toen begonnen vanuit de schuur in Bloemendaal. Daarna is hij een eigen bedrijf begonnen als JS 4takt specials. Hij heeft toen kort een winkelpand gehad in Bennebroek. Daarna is hij verhuisd naar de Waarderpolder in Haarlem. Hier heeft hij tot 2014 gezeten, maar is toen gestopt vanwege de recessie.
Maar het bleef kriebelen. Wij zijn in de jaren daarop weer een webshop begonnen onder de huidige naam 4 Stroke Madness. Het kan dus zijn dat u bij ons terecht bent gekomen via de oude website link; js4taktspecials.nl , Jordy is dus inderdaad dezelfde jongeman die u zich misschien nog kunt herinneren uit Haarlem. In al die jaren heeft hij heel veel ervaring opgedaan in de mini 4takt. 
Inmiddels hebben wij weer een bedrijfspandje in Markelo (in het oosten van het land) waar we ook onderhoud doen. Hier kunt u een afspraak voor maken. Maar we hebben geen winkel meer. U bent wel welkom om langs te komen, maar maak even een afspraak van te voren. We genieten van de vrijheid die het ons bied dat we niet altijd aanwezig hoeven te zijn, zoals in een winkel. 

Heeft u feedback, vragen of andere op of aanmerkingen horen wij dit graag per mail; info@4strokemadness.com

Groetjes,
Jordy & Tanja 

WEBSHOP