Welkom

Welkom in onze webshop!

Wij zijn gevestigd in Nederland en leveren heel veel leuke onderdelen voor mini 4takt brommers en motorfietsen. Verzenden doen wij door heel Europa via DPD. 
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dus bent u tevreden, vertel het door! Mocht u een klacht hebben dan horen wij het graag om tot een goede oplossing te komen. Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf ook behandeld zouden willen worden.

Wij zijn al sinds 2007 bezig in de mini 4takt. Jordy is toen begonnen vanuit de schuur in Bloemendaal. Daarna is hij een eigen bedrijf begonnen als JS 4takt Specials. Hij heeft toen kort een winkelpand gehad in Bennebroek. Daarna is hij verhuisd naar de Waarderpolder in Haarlem. Hier heeft hij tot 2014 gezeten, maar is toen gestopt vanwege de recessie.
Maar het bleef kriebelen. Wij zijn in de jaren daarop weer een webshop begonnen onder de huidige naam 4 Stroke Madness. Het kan dus zijn dat u bij ons terecht bent gekomen via de oude website link; js4taktspecials.nl , Jordy is dus inderdaad dezelfde jongeman die u zich misschien nog kunt herinneren uit Haarlem. In al die jaren heeft hij heel veel ervaring opgedaan in de mini 4takt. 
Inmiddels hebben wij weer een bedrijfspandje in Markelo (in het oosten van het land). U bent welkom om langs te komen, maar maak even een afspraak van te voren. 

Heeft u feedback, vragen of andere op of aanmerkingen horen wij dit graag per mail; info@4strokemadness.com

Groetjes,
Jordy & Tanja 

WEBSHOP